Nyheter


Återställaren

Ny produkt i sortimentet! Vår nya Återställaren är en vikbar stolpe med skylt, tillverkad i aluminium och slagtålig ALU-komposit. Den unika fjädrande funktionen gör att Återställaren reser sig efter påkörningar. Det räcker att panelen blir påkörd endast en eller två gånger så har den sparat in de pengar som en reparation eller byte av en vanlig stolpe med skylt skulle ha kostat. Den finns att köpa antingen för markmontering eller för montering i befintligt 60 fundament. Återställaren kan fås i valfritt skyltutförande enligt eget önskemål. Klicka på bilden för att komma till produkten eller kontakta oss om du vill veta mer. 

                                                              

Parkeringsblockerare

Ny artikel i sortimentet. Varmförzinkad parkeringsblockerare med cylinderlås. Klicka på bilden för att komma till produkten, eller kontakta oss om du vill veta mer!

                                               

Nytt i sortimentet!

Nu finns 320 mm rostfria trafikspeglar till försäljning. Fästen för både väggmontage och montering på 60 mm-stolpe ingår. 

Klicka på någon av bilderna för att komma till produkten. 

 

Ny artikel!

Nu lanserar vi ett nytt stolpfäste till vägräckesbalkar. Klicka på någon av bilderna för att komma till produkten! På vår Facebooksida kan du även se ett filmklipp som visar hur man enkelt monterar fästet på balken. 

 

 

Ny väglinjevagn!

För linjering på parkeringsplatser, skolgårdar, idrottsanläggningar och i industrilokaler m.m. Kan användas till Mercalin Striper, Striper Pro, Soppec Tracing samt Tracing Plus. Klicka på bilden för att komma till produkten och mer info!

                                                                       

Nytt i sortimentet - Stålgris!

Ett nytt markstående betongfundament för tillfällig avstängning. Fungerar även som skylthållare. Levereras komplett med lyftögla, låskil och trafikreflex. Vikt ca 290 kg. Klicka på bilderna för att komma till produkten och mer information.

      

Nytt farthinder!

Tillverkat i slitstarkt polyrethan. Perfekt där hastigheten behöver reduceras tillfälligt. Smidig och enkel att förflytta. Behöver ej förankras i underlaget. Klicka på länken nedan för att komma till produkten. 

                                                         Farthinder Monica

Produktkatalog

Nu finns vår produktkatalog tillgänglig online. Klicka här för att bläddra i den.

Nytt i webbshopen

Nu finns distansdekaler och brandpostflaggor till försäljning. Siffror säljs separat och återfinns under respektive artikel i menyträdet här till vänster. Klicka här för att komma direkt till dekalerna och här till BP-flaggorna. 

Ljus i höstmörkret!

Nya selar med LED-belysning för personer i mörka miljöer där den ökade synligheten förbättrar säkerheten. Mer information om produkterna finner ni här.