Nyheter


Filtrera

Ny väglinjevagn!

För linjering på parkeringsplatser, skolgårdar, idrottsanläggningar och i industrilokaler m.m. Kan användas till Mercalin Striper, Striper Pro, Soppec Tracing samt Tracing Plus. Klicka på bilden för att komma till produkten och mer info!

                                                                       

Nytt i sortimentet - Stålgris!

Ett nytt markstående betongfundament för tillfällig avstängning. Fungerar även som skylthållare. Levereras komplett med lyftögla, låskil och trafikreflex. Vikt ca 290 kg. Klicka på bilderna för att komma till produkten och mer information.

      

Nytt farthinder!

Tillverkat i slitstarkt polyrethan. Perfekt där hastigheten behöver reduceras tillfälligt. Smidig och enkel att förflytta. Behöver ej förankras i underlaget. Klicka på länken nedan för att komma till produkten. 

                                                         Farthinder Monica

Produktkatalog

Nu finns vår produktkatalog tillgänglig online. Klicka här för att bläddra i den.

Nytt i webbshopen

Nu finns distansdekaler och brandpostflaggor till försäljning. Siffror säljs separat och återfinns under respektive artikel i menyträdet här till vänster. Klicka här för att komma direkt till dekalerna och här till BP-flaggorna. 

Ljus i höstmörkret!

Nya selar med LED-belysning för personer i mörka miljöer där den ökade synligheten förbättrar säkerheten. Mer information om produkterna finner ni här.

CE-Märkning

Vårt CE certifikatet innebär att våra produkter uppfyller EU:s lagstadgade krav. Se vårt certifikat här!

Varukorg