Nyheter


Filtrera

Övergångsställe med förstärkt information

Förstärkt information vid övergångsställe (FIVÖ) - Tips för att öka trafiksäkerheten för fotgängare

Lär dig hur förstärkt information vid övergångsställe, förkortat FIVÖ, kan öka trafiksäkerheten för fotgängare. Få tips och råd om hur du kan öka uppmärksamheten vid övergångsställen och hur teknologi kan användas för att öka säkerheten. Utforska våra nya produkt här eller kontakta oss om du vill förbättra säkerheten för gångtrafikanter vid övergångställen.

Öppettider i midsommar

Öppettider midsommar 2021
Dag innan midsommarafton, torsdag 24 juni: 07:00-12:20
Midsommarafton, fredag 25 juni: Stängt

Se ordinarie öppettider här!  

 


PPV investerar för en hållbar framtid!

Bakgrund: PPV AB i Kållered tillverkar och säljer sedan mer än 50 år tillbaka skyltar i plast och plåt, framför allt vägmärken. Verksamheten med ca 25 anställda bedrivs i en egen industribyggnad i Kållered. Företaget har i många år arbetat mycket aktivt med hållbarhetsfrågor och har bland annat valt att miljödiplomera sig. Efter flera olika medvetna energiåtgärder har företagets årliga energianvändning minskat kraftigt.
Åtgärder:
- Ny effektivare ventilation.
- Bytt ut belysning till energieffektiv LED-belysning.

Men vi vill nå längre!!
Nu är äntligen en av Mölndals största solcellsanläggningar färdiginstallerad på byggnadens tak. Toppeffekten blir 145 kW och årsproduktionen närmare 140 000 kWh el.

 

PPV - Vinnare av miljöpriset 2020!

Vi är stolta och tacksamma över att ha tilldelats Mölndals stads miljöpris 2020

Miljönämndens motivering: "PPV Plåt- och Plastvägmärken har uppmärksammats från olika håll för sitt systematiska och ambitiösa miljöarbete. Under flera år har företaget drivit miljöfrågorna som en integrerad del av sin affär. Näringslivsaktörer som går före gör inte bara en god insats för miljön, utan tjänar också som gott exempel för andra."

Läs vad Mölndalsposten skriver här!

Återställaren

Ny produkt i sortimentet! Vår nya Återställaren är en vikbar stolpe med skylt, tillverkad i aluminium och slagtålig ALU-komposit. Den unika fjädrande funktionen gör att Återställaren reser sig efter påkörningar. Det räcker att panelen blir påkörd endast en eller två gånger så har den sparat in de pengar som en reparation eller byte av en vanlig stolpe med skylt skulle ha kostat. Den finns att köpa antingen för markmontering eller för montering i befintligt 60 fundament. Återställaren kan fås i valfritt skyltutförande enligt eget önskemål. Klicka på bilden för att komma till produkten eller kontakta oss om du vill veta mer. 

                                                              

Kampanjpriser på Vik Upp med fot V+H!

Just nu har vi sänkt pris på vår dubbelsidiga sidomarkeringsskärm VIK UPP med fot. Kampanjen pågår t.o.m. 30/4-2019. (OBS! Ej fraktfritt).

Klicka på bilden för att komma till produkten! 

    (Vid köp av minst 5 st endast 290:-/st)
                          

  

Varning för tomte!

Köp din egen tomteskylt! Endast 300:- exkl. moms. Klicka på någon av bilderna för att komma till produkterna.

Parkeringsblockerare

Ny artikel i sortimentet. Varmförzinkad parkeringsblockerare med cylinderlås. Klicka på bilden för att komma till produkten, eller kontakta oss om du vill veta mer!

                                               

Nytt i sortimentet!

Nu finns 320 mm rostfria trafikspeglar till försäljning. Fästen för både väggmontage och montering på 60 mm-stolpe ingår. 

Klicka på någon av bilderna för att komma till produkten. 

 

Ny artikel!

Nu lanserar vi ett nytt stolpfäste till vägräckesbalkar. Klicka på någon av bilderna för att komma till produkten! På vår Facebooksida kan du även se ett filmklipp som visar hur man enkelt monterar fästet på balken. 

 

 

Varukorg