Nyheter


Filtrera

Fler solceller

Som ett led i vårt viktiga hållbarhetsarbete har vi nu utökat vår solcellsanläggning. Det ger oss en ny toppeffekt på 160kW jämfört med den gamla som var 145kW. Tack vare att vi nu har ett öst/väst-montage i kombination med ett sydligt kan vi ta till vara på alla dygnets ljusa timmar samt toppeffekten mitt på dagen! 

Fakturaavgift på pappersfakturor

Slipp avgiften - ta emot fakturorna digitalt! Vi på PPV värnar om miljön och i kombination med förhöjda portopriser har vi därför beslutat att införa en fakturaavgift på 60 kronor för pappersfakturor. Det gäller alla fakturor som vi skickar via brev med start den 1:a oktober 2023.

Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att få elektronisk faktura istället för pappersfaktura, och på så sätt slippa avgiften. Välj mellan att få fakturan som PDF eller E-faktura.

Skicka kundnummer & mailadress samt önskat fakturaformat till: ppv@ppv.se

Övergångsställe med förstärkt information

Förstärkt information vid övergångsställe (FIVÖ) - Tips för att öka trafiksäkerheten för fotgängare

Lär dig hur förstärkt information vid övergångsställe, förkortat FIVÖ, kan öka trafiksäkerheten för fotgängare. Få tips och råd om hur du kan öka uppmärksamheten vid övergångsställen och hur teknologi kan användas för att öka säkerheten. Utforska våra nya produkt här eller kontakta oss om du vill förbättra säkerheten för gångtrafikanter vid övergångställen.

PPV investerar för en hållbar framtid!

Bakgrund: PPV AB i Kållered tillverkar och säljer sedan mer än 50 år tillbaka skyltar i plast och plåt, framför allt vägmärken. Verksamheten med ca 25 anställda bedrivs i en egen industribyggnad i Kållered. Företaget har i många år arbetat mycket aktivt med hållbarhetsfrågor och har bland annat valt att miljödiplomera sig. Efter flera olika medvetna energiåtgärder har företagets årliga energianvändning minskat kraftigt.
Åtgärder:
- Ny effektivare ventilation.
- Bytt ut belysning till energieffektiv LED-belysning.

Men vi vill nå längre!!
Nu är äntligen en av Mölndals största solcellsanläggningar färdiginstallerad på byggnadens tak. Toppeffekten blir 145 kW och årsproduktionen närmare 140 000 kWh el.

 

PPV - Vinnare av miljöpriset 2020!

Vi är stolta och tacksamma över att ha tilldelats Mölndals stads miljöpris 2020

Miljönämndens motivering: "PPV Plåt- och Plastvägmärken har uppmärksammats från olika håll för sitt systematiska och ambitiösa miljöarbete. Under flera år har företaget drivit miljöfrågorna som en integrerad del av sin affär. Näringslivsaktörer som går före gör inte bara en god insats för miljön, utan tjänar också som gott exempel för andra."

Läs vad Mölndalsposten skriver här!

Återställaren

Ny produkt i sortimentet! Vår nya Återställaren är en vikbar stolpe med skylt, tillverkad i aluminium och slagtålig ALU-komposit. Den unika fjädrande funktionen gör att Återställaren reser sig efter påkörningar. Det räcker att panelen blir påkörd endast en eller två gånger så har den sparat in de pengar som en reparation eller byte av en vanlig stolpe med skylt skulle ha kostat. Den finns att köpa antingen för markmontering eller för montering i befintligt 60 fundament. Återställaren kan fås i valfritt skyltutförande enligt eget önskemål. Klicka på bilden för att komma till produkten eller kontakta oss om du vill veta mer. 

                                                              

Varning för tomte!

Köp din egen tomteskylt! Klicka på någon av bilderna för att komma till produkterna.

 

Parkeringsblockerare

Ny artikel i sortimentet. Varmförzinkad parkeringsblockerare med cylinderlås. Klicka på bilden för att komma till produkten, eller kontakta oss om du vill veta mer!

                                               

Nytt i sortimentet!

Nu finns 320 mm rostfria trafikspeglar till försäljning. Fästen för både väggmontage och montering på 60 mm-stolpe ingår. 

Klicka på någon av bilderna för att komma till produkten. 

 

Ny artikel!

Nu lanserar vi ett nytt stolpfäste till vägräckesbalkar. Klicka på någon av bilderna för att komma till produkten! På vår Facebooksida kan du även se ett filmklipp som visar hur man enkelt monterar fästet på balken. 

 

 

Varukorg